tirsdag 1. september 2009

i dag...:o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. tirsdag, september 01, 2009
Tante Trine med jentene:o)


sånn ligger jeg når jeg lixom skal trene nakken min....:o) <3Amelias store forbilde...EMMA:o)Amelia og cindy mor....<3bade frøken:o)


har vi vært å sett på skyvedørs garderobe som vi skal ha på det nye soverommet vårt....:o) den vi har lyst på var3 skyvedører med bronse speil og bronse kant rundt, skikkelig stilig...:o) innredninga skal være 4 rekker med kurver, altså 40 kurver...(kan aldri få for mye lagrings plass...;p) og 3 henge stativ...blir også en hatte hylle.... alt dette kom på i underkant av 15000 kr...synes ikke det var så galt egentlig...eller....??? nå skal det sies at det er ordentlige greier, det er ikke sånne dører som hopper ut av sporene og sånn....:o)

ellers så har Amelia vært i barnehagen igjen i dag...:o) hun gråt når magnus dro, men roa seg med en gang han var ute av syne...:o) hun hadde leka og kosa seg masse...:o9
vi snakket også med lederen i barnehagen om at amelia kanskje skal begynne i 60% plass istede for 50%, og det var ikke noe problem...men så snakket vi litt her hjemme om at vi kanskje skal ta 100%...for hun kjeder seg skikkelig når hun går hjemme.... det kommer bare på 900kr mer i måneden....så da gikk vi for det...;o) men hun får korte dager (fra 10-14) for jeg vil jo ha tid med jenta mi jeg også...synes det er så ille med de barna som må være i barnehagen heeele dagen... men når hun får så korte dager får hun leka og brukt litt energi også får hun vært hjemme og kosa med mamma og lille søster....:o)

synes dere det hørtes ut som en grei løsning...????

I morgen har Magnus gutten min bursdag...:o) hele 28 år blir han, gammel vettu...;o)
da får vi middags besøk av mamma og magne, mamman til magnus skulle også spise her....:o) det blir veldig koselig....:o)
til søndag kommer resten av familien på kaffe og kaker....:o)

nå skal jeg snart se på greys anatomi igjen, jeg bare elsker den serien....:o)

vi blogges:o)

*****KLEM*****

3 kommentarer on "i dag...:o)"

LA on 1. september 2009 kl. 23:21 sa...

Synes lillemor blir mer og mer lik storesøsteren sin jeg :) I allefall på bilde der hun ligger på magen for å trene nakken.

Kan være greit å få aktivisere storesøsteren ja, men koslig at hun kan være sammen med mamma og lillesøster også da :) Trenger jo ikke være der hele dagen når det ikke er nødvendig.

Gratulasjoner er gubben ;)

Linn on 2. september 2009 kl. 09:25 sa...

En super løsning! :)
Min 3 åring går i barnehagen man-tors. kommer rundt halv ti,og hentes rundt halv tre. Siden jeg ikke jobber hver dag,og gubben er permitert. Noen dager tar hun fri og vi bare ksoer oss ;)

Gratulerer med den "gamle" gubben :p Og kos dere masse med feiringen alle sammen,alltid hyggelig med selskap.

Schnuppehøna<3 on 3. september 2009 kl. 14:09 sa...

ja, mathea blir bare mer og mer lik amelia:o) men amelia har øynene til magnus og mathea har øynene mine, ellers er de prikk like:o)

takk for gratulasjoner...;o)

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal