lørdag 5. september 2009

3 måneders kotroll og vaksine

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. lørdag, september 05, 2009
lille snuppa ligger i vognen og snakker med pappan sin:o)i går var vi på 3 måneders kontroll på helsestasjonen...:o)
det gikk kjempe bra og snuppa vokser seg stor og sterk:o)

vekt:6550g
lengde:59,5cm
hodeomkrets:41,8cm

det som er litt gøy er at mathea er nesten like stor som amelia var når hun var 3 måneder...:o) legger med målene på amelia også jeg:o)

vekt:6555g
lengde:60cm
hodeomkrets:40,5cm

det er jo nesten så likt som det går ann å bli...hehe....:o)

ellers så alt bra ut...:o) Mathea har sopp på tunga da, som begynner å bli missfarget så vi skal ta oss en tur til legen til mandag og få noe mycostatin, da blir det nok så bra c....:o)

Hun fikk også vaksiner, det gikk veldig bra...men hun ble dypt skuffet når den snille dama kom og stakk henne i låret, ikke bare 1 gang men 2!!! hehe...:o) gikk veldig greit å roe henne ned etterpå da, litt trøste pupp funker alltid...;o)

Amelia pleide alltid å bli så sinnsykt dårlig etter vaksinene ( over 40 i feber i flere dager + oppkast og sånn) så jeg var veeeldig spent på hvordan Mathea kom til å reagere..

men det gikk jo så bra da...:o) hun var litt mer sutrete i går kveld og ville helst ligge til puppen..hun fikk temp på 38 grader og hadde nok litt vondt i beina sine...klarte liksom ikke helt å finne roen til å sove...så da ga jeg henne en paracet så la vi oss sammen kl 21.00... etter det har vi ikke merka noe mer:o) hun har vært blid som en sol i hele dag....:o)
så så forskjell kan det være på barna ja....;o)

i kveld har jeg og gutten min kosa oss med deilig mat:o) indrefilè av okse, ovnsstekte poteter og bearnaise saus...mmmmh!!! DET var godt det....:o)

nå er det snart nattan for min del, har vært helt sykt sliten i dag...huff og huff... håper morgendagen blir litt bedre.....:o)

1 kommentarer on "3 måneders kotroll og vaksine"

- Rebekka Fj. Mæla - on 7. september 2009 kl. 14:03 sa...

Så moro at de er like da :D Hehe! Thea skal på 3 mnd kontroll 14. september! Gruer meg jeg :S Ble hun slapp etter vaksina eller?

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal