torsdag 10. september 2009

JEG HATER NAV!!!!!!

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. torsdag, september 10, 2009
Er det mulig å være mer firkanta enn dem...???????

Nå har det seg sånn at jeg får myyye minde fødsels penger enn jeg trodde... noe av grunnen til det er at ferie penger, overtid og helligdags tillegg regner de ikke fødsels penger av...og bare det utgjorde nesten hundre tusen!!!

også hadde lønnings kontoret gjort en feil når jeg gikk sykemeld, de sendte noen feil inntekts opplysninger, så jeg fikk for mye utbetalt ca. 11000 som jeg kanskje må betale tilbake..

men siden jeg får så lite får vi det nesten ikke til å gå rundt, eller det går akkurat..men når det er noe ekstra som bursdager, jul, barnedåp så går det rett og slett ikke...

så da vil jeg forandre på permisjonen min så jeg får full lønn men 80% permisjon...altså jeg må begynne å jobbe tidligere...noe jeg egentlig IKKE har lyst til for jeg vil jo være hjemme med mathea så lenge som mulig..men må man så må man...

Forklarte dette til NAV ( greit jeg la på litt og sa at vi ikke klarte å betale for huset og bilen og kanskje kom til å miste det) men tror du de var villig til å hjelpe meg a???

NEI!!!!

Hallo liksom, er det bedre at vi må selge huset og bilen for at det skal gå rundt...?? det eneste det er snakk om fra deres side er at det blir litt mer papir arbeid...men da hjelper de jo en famile som trenger det...men det driter de altså i...!!!

ÅÅÅÅ...kjenner jeg blir så utrolig irritert.... da er de virkelig firkanta...

men har snakket med flere om at vi må "true" med advokat, da blir det vist fart i sakene...

utrolig trist at det skal være sånn altså, det er norge vi snakker om liksom... skulle tro at de var LITT mer behjelpelige.... huff.....

NOEN AV DERE ANDRE SOM HAR VÆRT BORTI NOE LIGNENDE...???

ja ja, ett lite klage innlegg fra meg i dag.........

11 kommentarer on "JEG HATER NAV!!!!!!"

Stine on 10. september 2009 kl. 20:46 sa...

Herregud!!! Er jo mye rot med nav, men at de kunne dra det så langt hadde jeg ikke trodd! Tror alle opplever rot med de. Jeg har heller ikke fått sykmeldingspengene mine for juni! Men fikk et brev for en stund siden at de hadde rotet bort deler av søknaden, så måtte skrive ny! Rotkopper! Stå på kravene du! Man skal ikke bare overleve, - man skal kunne leve også !

Catharina on 11. september 2009 kl. 01:08 sa...

Som sagt, moren til ei venninne av meg trua med advokat da hun ikke fikk sykepengene sine..ei annen venninne av meg har faktisk over 100.000 i gjeld på grunn av disse stakkarslige menneskene, hvis eneste glede i verden er å ødelegge for andre, som sitter på NAV og behandler disse sakene. KJØR PÅ, klyp dem i ballene og spark dem godt i rævva! Det er for jævlig at det faktisk er sånn at det går akkurat for dere, og på tross av DET så NEKTER de jævlene å hjelpe..Hva FAEN har de gått på skole for? Jeeeeeeeeez? Føler med dere, tenker på dere og håper VIRKELIG at ALT ordner seg!

laguna on 11. september 2009 kl. 18:30 sa...

Håper neste fødsel blir noe lettere ja ;) Men de sier jo at nr 2 er lettere, så da satser vi på det :p

Nei, jeg så ikke på Daniel at han hadde Down Syndrom da han kom ut, og jeg kan knapt se det nå. Det er noen ganger det kan komme frem noen trekk, men som regel ser han bare ut som en helt vanlig liten unge.
Så det er litt rart, for vi forholder oss selvfølgelig til at han har det, men det er så vanskelig å se det noen ganger. Hehe :)

line sa...

jeg er i gjeld pga nav, fordi jeg ikke får penger jeg skal ha. har ingenting til overs for nav.

Siri Johansen on 23. oktober 2009 kl. 00:00 sa...

JEG HATER NAV!!!

Folkene som jobber der, driiiter i kundene sine.
Når jeg sitter å forklarer hvor hardt arbeidslivet kan være å det ikke er lett å få jobb i dag, så bare det er lett! du må bare gidde (sier hun nav dama) Hva faen får henne til å tro at jeg ikke gjør noe???

Hun sier faktisk at jeg er lat? Det ble ikke sagt helt direkte, men jeg skjønte godt at det var det hun F.TTE dama mente!!

Jeg ringte til nav også sa jeg all papir jeg hadde også om det holdt når jeg kommer til nav etterpå.. Et ja fikk jeg, det holdt, men når jeg kom dit så NEIDA!!! Da var det en ting til jeg måtte ha med, men hvorfor sa hun dama jeg snakket i telefonen at alt jeg hadde sagt var nok????????
Det tok meg flere mnd å søke dagpenger, men nå måtte jeg gjøre det fordi jeg TRENGER penger..., mn grunnen til at det har tatt tid er fordi jeg vet hvor komplisert nav er...Det er ikke bare å møte opp så er alt fikset! Du må gjennom et helllveeettttte først...

Jeg skal snart tilbake dit nå, men skal love dere at det blir ikke siste turen opp dit..
Skulle ønske alle de duste nav "hjelpere" hadde fått sparken også kunne vi som faktisk søker masse masse på jobb å trenger det OG faktisk bryr seg kunne fått jobben dems.. vi hadde gjort jobben dems bedre... jeg hater nav HATER NAV!!!

Anonym sa...

Det er jo kjipt selvfølgelig, men man får jo ikke for overtidstillegg, så enkelt er det. Jeg har selv satt fram krav om foreldrepenger, og det står jo rimelig klart at overtidstillegg ikke regnes med. Når du i tillegg mottar mye mer enn du får i lønn som sykepenger, burde det vel også ringe en bjelle. Man skal vel ikke gå med overskudd ved å sykemelde meg, er det rart landet blir skakkjørt.

Jobber selv i en matbutikk men syns det er rimelig enspora innlegget ditt. Håper du ikke må betale syykepenger selv om du har fått for mye..du burde jo visst det når du plutselig fikk mer enn du fikk i lønn. At du skal kreve mer i foreldrepenger enn du har rett til, handler ikke om å være firkantet, men skal man gjøre forskjell på alle..?

Anonym sa...

Var faktisk en fyr i horten her om dagen som trua betjeningen. Han ble så sur, og klarte ikke å holde seg lenger:P står i gjengangeren avis tro jeg..

Anonym sa...

jeg hater NAV eller DSS som noen kaller det Djevelskap satt i system. Og det er det det er, de later som om de vil hjelpe deg, men etterhvert viser det seg at de bare gjør livet ditt vanskelig, måtte være vanskelig å jobbe et slikt sted, ingen jeg kjenner har noe positivt å si om dem. De sier mye rart og bl. a i fullt alvor at de har det mye mer travelt enn alle andre, jeg har vært så uheldig å få en saksbehandler som løy meg og advokaten min mitt opp i ansiktet da får man mye tiltro til NAV, heldigvis har jeg en lege som ikke liker NAV det har han sagt, jeg kan godt forstå det, de lar legene skrive lange utredninger hvor de må gå gjennom hele journalen og s å sier han jeg bryr meg ikke om det legen skriver jeg.Og alle som desverre må søke om uføretrygd skal visst til psykiater som om jeg blir bedre av mineFYSISKE plager av det. NAV har tatt knekken på meg , jeg sover ikke, og spiser ikke, og om jeg skulle til en psykiater hva er vitsen med det m itt problemm er NAV, Nå fikk jeg nettopp et brev vi skulle sette opp en arbeidsplan etc, jeg har jo sagt at jeg ikke er i stand til å arbeide, og har søkt uføretrygd så nå skal de vel ta livet av meg til slutt for disse arbeidsutrpøvingene er det ingen grenser på, de kan så sier han til moren min at jeg skal få få uføretrygd, snakki om løgner hvorfor skrive et slikt brev da. Jeg stoler ikke på denne mannen som har løyet og gått bak ryggen på meg før, jeg hater min saksbehandler

Anonym sa...

Jeg jobber i NAV, men er sykemeldt på femte måned nå. Trur du ikke døm jævlane har rota det til for mæ elle???

Fåkke penger til husleie denne månten nei.

For no jævla sur!!!!!!

Anonym sa...

Kjønner hva du mener..

Hakke noe å si hvor du jobber.

Anonym sa...

min mor har også hatt problemer med NAV og har det fortsatt hun har nå vært sykmeldt i mer enn ett år og NAV har ennå ikke gitt henne uføretrygd selv om hun har søkt etter det, hun holder på å gi opp og jeg begynner å gå tom for ideer som kan holde henne i gang.
mine tanker er at NAV "eller de folka som er dummere en noe som ikke lever" kan igjallefall være litt greie fordi hun har sendt inn haugevis med informasjon men likevel klarer NAV å miste allt.... jeg hater NAV!!!!!

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal