onsdag 18. februar 2009

om spøkelser og sånn.....

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. onsdag, februar 18, 2009
Uff i går skjedde det noe fælt.... blir nesten litt nærvøs av å bare tenke på det jeg....hihi....

Jeg og Amelia var på kjøkkenet... jeg drev å rydda ut av oppvaskmaskinen osv og Amelia satt på gulvet å leka.... plutselig skvatt hun skikkelig til og begynte å sutre... jeg spurte hva det var (trodde hun hadde bitt seg i tungen eller no) da spurte hun: hvem er han mannen der.? også peka hun bort mot det ene hjørnet av kjøkkenet... jeg så bort og der var det INGEN!!!! Amelia sa at han stod ved vinduet og dunka på det og at hun ikke turte å gå bort.... prøvde å¨fortelle henne at der borte var det ingen men da ble hun bare mer hysterisk..... sa da at nå gikk mannen og så tok jeg henne på armen og gikk bort og da var alt greit.... uff....får helt frysninger av sånne greier jeg.... men det er jo ikke noe tvil om at det er "noen andre" her for det skjer jo litt av hvert hele tiden..... og små barn kan jo føle og se mye mer enn hva voksene kan også da....


det var en annen episode som skjedde for ikke så lenge siden også... det var i begravelsen til tante wenche... da gikk amelia litt rundt i midt gangen også plutselig stoppet hun opp og tittet rett foran seg hvor det ikke var noen, så plutselig sier hun tydelig : Amelia (akkurat som noen spurte hva hun het) og så tok hun å løftet armene opp mot taken og sa : OPP!!! og så kom hun fornøyd bort til oss igjenn.... hehe.....:o)


måtte bare dele dette med dere sånn rett før jeg skal legge meg....:o)


snakkes i morgen, sov godt alle sammen <3

2 kommentarer on "om spøkelser og sånn....."

Catharina sa...

HYYL!!! Det er skummelt! Stakkars jenta...hadde det vært meg så hadde jeg pissa på meg!

Schnuppehøna<3 on 24. februar 2009 kl. 21:18 sa...

det gjorde nesten jeg også...du veit jo hvor pingle jeg er...hehe....:o) men kunne jo ikke vise det for Amelia da, så jeg var store, sterke, tøffe mamma...hehe....;o)

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal