onsdag 4. februar 2009

blitt lite blogging i det siste...

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. onsdag, februar 04, 2009
Sånn er det jo når man jobber fult, altså 5 kvelder i uka og er alene med snuppa helt frem til jeg drarpå jobb.... men får prøve å få til en liten oppdatering.....:o)

På fredag var det jo 50 års dagen til mamma....:o) hipp hurra for ho...:o) vi var ute og spiste på en kina resturant, veldig koselig....:o) Amelia trodde at resturant het fantorang...hihi...nydelig vettu....;o)
men før vi dro ut for å feire mamma var vi i begravelse til tanta til mamma...hun fikk hjerneinfarkt for ett par uker siden, så hun våknet aldri av komaen...men hun var gammel da og det er jo bra hun slapp å lide.....

På lørdag jobbet jeg dagvakt...gikk egentlig greit tatt i betraktning av at amelia valgte å starte dagen kl 05.30!!! hehe...men sånn er det å ha små barn...;o) på kvelden slappa jeg og magnus av med deilig mat og en film...som jeg sovna til som vanlig....:/ hehe....;o)

På søndag var det kvelds jobbing og Magnus var så grei så han lot meg få sove lenge på morgenen...deilig....:o)

Mandag var det tid for tannlege besøk...blæh!!! rotfylte ferdig den ene tanna mi...godt å være ferdig da....og tannlegen min er fantastisk flink....:o) Amelia var hos Besse og mor og kosa seg mens jeg var hos tannlegen....:o) Alltid stas å være hos dem....:o) Jeg jobba kvelden da også....

I går tok jeg og Amelia oss en tur på toys r us...weehee...det er stas....:o) måtte handle bursdags gave til henne for hun blir jo 2 år til søndag alt....:o) tiden går så fort..... Vi kjøpte en stor bratz dukke (like stor som en baby dukke) med langt hår og som det går ann å sminke og sånn....sikkert stas....:o) kjøpte også en stor eske med sminke ( lille prinsessa elsker jo å sminke seg...hihi...) så kjøpte vi ett puslespill med tall, og en eske med duplo klosser, det er alltid en slager....:o) tildligere har jeg kjøpt nye gardiner og ett super fint prinsesse speil til henne....det bør vel bli bra, eller hur...??? :o)
jeg jobba kvelden i går også, men i dag har jeg hatt fri...HURRA!!!!! :o) var først en tur hos jordmor, hun hadde jo selvfølgelig klart å dobbel booke, så både jeg og synnøve satt å ventet på å komme inn kl 10.00... ble da veldig mye stress for henne så jeg var vel ikke inne mer enn 10 min tror jeg...alt så bra ut da....:o) hadde lagt på meg 3,5 kg tilsammen...uff...håper jeg ikke blir like stor som med amelia aktså...men når jeg var i uke 23 med ho hadde jeg lagt på meg ca 8 kg...så jeg har ett stykke igjen...;o) ellers synter jordmor at jeg burde jobbe mindre..pga mye kynnere og stress...men vi får se hva som skjer......
Etter vi hadde vært der dro vi til åpen barnehage...ille morro...:o) selvom amelia har vært litt sutrete i dag....men alle dager er jo forskjellige....:o)
når magnus kom hjem slappa vi bare av hjemme...deilig....:o)

nå sitter jeg på sofaen og slækker...uff...er sinnsykt trøtt så tror ikke det blir sene kvelden på meg i dag....

snakkes da.....:o)

0 kommentarer on "blitt lite blogging i det siste..."

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal