søndag 15. februar 2009

Denne helgen...

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. søndag, februar 15, 2009

Har vel gått så og si stille for seg....:o) På fredag dro magnus og amelia en tur til byn så jegfikk slappet av litt...veeeeeldig deilig...:o) når de kom hjem hadde de kjøpt en nydelig rose til meg....:o) søte vettu:o) på kvelden slappa vi bare av og så på film....

På lørdagen sov Amelia helt til halv ti!!!! men hun hadde vært våken endel ganger på nattan og skreket og sånn...hun driver nok å får 2 års jekslene...:o( men jeg fikk hvertfall sove helt til 12!!!!! kan ikke huske sist jeg gjorde det...hihi...:o)
vi bestemte oss for å ta en liten tur til Sverige, bare for å titte og kose oss litt....:o) spiste først på burger king...nam nam....:o) så dro vi på norby...helt sinnsykt mye folk ja...
gikk innom babyprofsen, bare for å titte litt... og der fant jeg en vogn jeg hadde så lyst på.... Brio sing duo!!! den hadde vist kosta nesten 7000 kr og nå stod den til 3500 sek kr.... det ble i underkant av 3000 nok kr... så da måtte vi jo kjøpe den....:o) den er jo bare sååååå deilig å trille da...:o) vi kjøpte i fargen brun vi....for jeg synes brunt og rosa er så fint sammen....:o) skal prøve å få lagt ut ett bilde av den da....:o)
På lørdags kvelden ble det å slappe av med film og deilig mat igjen....:o)


I dag har vi vært på besøk hos søstra til magnus... Hun har en datter, julie som er 6 uker eldre enn Amelia....:o) de er så søte sammen altså...selvom de krangler om alt da...hehe.... Amelia var så kjekk ista...da kom hun bort til meg og sa...mamma, jeg og julie er venner....:o) såååå søt vettu.....:o)
ellers har vi vært hjemme og kosa oss sammen alle 3....:o) deilig med en rolighelg altså...kan ikke huske sist jeg ikke jobba i helga uten at det var noe annet spes vi MÅTTE gjøre....

I morgen tenkte jeg å få prøvdå dratt i åpen barnehage igjen... er over 1 uke siden vi var der sist nå, og Amelia har så godt av å få vært sammens med andre barn....:o)

nå tror jeg at jeg skal legge meg snart...er sliten jeg... hehe... lille turbo trollet i magen er jop helt spinn vill når jeg skal slappe av...hihi....:o) ille koselig da....:o)


*snakkes*

0 kommentarer on "Denne helgen..."

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal