torsdag 26. februar 2009

nye "hus dyr"

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. torsdag, februar 26, 2009

I dag har jeg og Amelia vært på besøk hos Line og Gabriel....veldig koselig...:o) vi spiste lunch sammen og kosa oss....:o) Amelia arva en del fine klær av Emma også....:o)
Elles så hadde Gabriel fått seg nytt akvarium og da sa Line at vi kunne låne det gamle de hadde....så i dag har vi vært ute og kjøpt oss fisker...hehe... 13 stk....:o)
Nå tror jeg at jeg har over fora de litt for de orker ikke å spise opp maten sin...uff..er så redd de ikke skal ha nok mat jeg c... hehe....ligger vel sikkert ett par og flyter der i morgen tidlig kan jeg tenke meg...jaja... sånn er det jo bare....;o)
Amelia synes det var litt stas å få egene fisker da....jeg sa hun kunne velge hvem fisk hun ville i dyrebutikken og da fant hun en kjempe stor en som var knall gul til 1000 kr...hehe...:o) for å si det sånn så tok vi IKKE den...hehe....:o)

Eller så har jeg vært en tur på nini sammens med Vibeke i dag....:o) veldig koselig, lenge siden vi har funnet på noe.... man har lixom litt mer tid til sånne ting når man er sykemeldt...litt deilig det også da....:o)

nå skal jeg legge meg...ille sliten etter en lang dag.... snakkes da:o)

0 kommentarer on "nye "hus dyr""

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal