fredag 20. februar 2009

Jeg ELSKER min nesten friske datter....;o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. fredag, februar 20, 2009ÅÅÅÅÅ...det finnes jo ikke noe bedre enn friske fornøyde barn.....:o) Amelia er bare sååå herlig når hun er i form altså....vi koser oss gløgg ihjel sammen.... nå toser vi oss sier Amelia....:o)
i dag har vi kare "tosa" oss hjemme... sett på nyskjerrige nils på film, en av favoritt filmene til Amelia....:o) Magnus var ferdig tidlig på jobben...deilig....så vi har slappa av litt sammen alle 3 :o)
så dro Magnus og Amelia i butikken for å handle litt...vi får besøk av ett vennepar med barna i morgen....det gleder vi oss veldig til alle sammen....:o) da skal vi lage no god mat og barna får leke og kose seg...:o)
ellers i kveld blir det å slappe av med no godis.....nam nam... har fått helt oppheng på french fries med paparika... uff, ikke bra greier...men jeg klarer bare ikke å la være å spise den....hihi....er man gravid så er man gravid;o)
Magnus har også leid ett par filmer de usynlige og the strangers...den siste er jeg litt usikker på om jeg tør og se da....uff...får helt noia av skumle filmer jeg....blæh....:o(

ellers har vi bestilt time til 3d ultralyd i dag...ÅÅÅÅÅ....DET BLIR SÅ SPENNENDE ALTSÅ....:O) gleder meg til å se lille trulte mor inne i magen....:o) vi skal dit tirsdag den 03.03.09 kl 10.30... på¨knøttet ultralyd i moss....SPENT!!!!! :o)
lille prinsessa er jo helt i hundre om dagen....kjenner hun turner tundt og koser seg...skikkelig deilig følelse altså....:o)
snakka litt med Amelia om det å bli storesøster i dag og hun gleder seg sååå ille til å bytte bleier og vaske og bade og mate og kose og sånn med lille søster....
*smelt*
selvfølgelig kommer det til å bli sjalusi, men jeg skal la amelia få være med på alt hun vil og kan så lenge hun ønsker det....blir så koselig med 2 små prinsesser i hus....:o) da er familien så og si komplett....:o)
utenom at vi skal få oss en GUTTE hund som skal hete LUCKAS etterhvert....veldig viktigat det er gutt....;o) hihi... søte kjærsten min:o)

ble ille mye skriving dette her, men sånn er det bare...;o)

ønsker dere alle en suuuuuper helg:o)


0 kommentarer on "Jeg ELSKER min nesten friske datter....;o)"

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal