tirsdag 3. november 2009

svineinfluensa vaksine, foreldresamtale, dom i rettsak og tann nr. 2

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. tirsdag, november 03, 2009


 Ett bilde fra amelia var liten...:o) husker ikke helt hvor mange måneder hun var her da....


Mathe heeeelt nyfødt, bare noen minutter gammel.....:o)

overskriften sier jo litt om hva som har skjedd i det siste...:o)

I går var jeg og tok den beryktede vaksina da...jeg har skikkelig sprøyte skrekk, men det gikk så bra....:o)  hehe...:o)
I natt har jeg hatt skikkelig feber, den har lagt på ca 39,5 grader... det var slitsomt..men gikk veldig greit...:o) jeg er ganske øm i armen, kjennes liksom ut som jeg er veeeldig støl... også har jeg hatt en del vondt i hode i går og i dag...men jeg tror ikke det kommer av vaksina for jeg har vært veeeldig plaga med migrene i det siste...
Noen gode tips mot migrene kanskje???????????????????????????????????????

ellers i går så var vi på foreldre samtale i barnehagen...:o)  det var veldig koselig...:o)
de sa at Amelia er en blid og fornøyd jente, veldig tillitsfull ovenfor de voksene er hun også, og hun har funnet seg godt til rette i barnehagen, noen venner har hun også fått...:o)
men hun er også veldig bestemt, en sta liten frøken som ikke lar seg pille på nesa....
men sånn er jo bare gullet vårt...;o)  blir nok litt bedre når de andre tar igjen med henne...;:o)
De sa også at det var lett å glemme at hun egentlig er så liten som hun er, hun er jo bare 2,5 år.. men hun har jo slutta med bleie, hun sover jo heller ikke på dagen også er hun veldig langt fremme på andre områder, med språk og sånn....:o)

Så har jo de to drittsekkene som voldtok lille søster fått dommen sin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Han som har innrømmet samleie med henne fikk 3 års fengsels straff.. og han som nekter for å ha gjort noen fikk 2,5 år, men må bare sone 1,5 år i fengsel...
de må også sammen betale Trine 120000 kr i erstatning...

Dehar jo selvfølgelig anka saken, kom jo ikke som noen bombe det da...;o)'

Jeg veit ikke helt hva jeg synes om straffa dems... hmmm...jeg syntes hvertfall begge to kunne få 3 år i fengsel, siden det er vitner som har sett det og de har DNA bevis...men men... dommen er hvertfall satt....

Så over til lille Mathea mor... hun har da fått sin 2. tann....:o)  gikk ganske så smertefritt det også..ikke noe feber eller noe... litt ekstra sutring på kvelden og natta var det jo men det må man bare regne med....:o)

Til lørdag skal jeg og magnus på julebord med jobben hans... da skal vi først på city i frerikstad og spise så blir det revy med espen ecbo, harald eia og thomas gjertsen (tror jeg det var, husker ikke helt)
jeg skal ikke drikke, så jeg kan være parat til å kjøre hvis Mathea skal slå seg helt vrang (noe jeg er ganske så sikker på at kommer til å skje, for hun er så avhengi av puppen)
Men Mathea skal hvertfall være hos søstra til magnus som bor rett oppe i gata her og Amelia skal være hos venninna mi Line, der er jo Emma og Gabriel og DET er stor stas....:o)  blir faktisk første gang hun sover hos noen andre enn familien... så det blir spennende... vi pleier liksom ikke å ha så mye barnevakt på nattan... hehe....:o)

men nå er det strax greys...gleder meg til å se det...:o) så roper senga på meg etter det...

HAen fortsatt fin kveld....:o)

0 kommentarer on "svineinfluensa vaksine, foreldresamtale, dom i rettsak og tann nr. 2"

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal