mandag 9. november 2009

hein alle sammen, en liten oppdatering...;o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. mandag, november 09, 2009Ja, da var helgen over...ny uke, nye muligheter...;o)  hehe...;o)

På fredag var magnus på fotball kamp..det var fredrikstad mot sarpsborg...og sarpsborg banka dritten ut av fredrikstad..WEEHEE!!!!
jegog jentene var hjemme og ommøblerte litt...det ble egentlig veldig fint her....:o) flinke var vi ja...;o)

På lørdag dro Amelia og Magnus på kino, de så på knerten og lillebror...:o)  det var første gang Amelia var på kino, eller kina som hun kaller det...;o) hun syntes det var morro, men det ble litt kjedelig å sitte der inne hele tiden så de måtte gå ut og ta seg en pause midt i filmen...hihi....:o)

På kvelden var det tid for julebord...Mathea ble henta av tante sigrid, lykkelig og uviten om at nå ble det ikke pupp på noen timer...;o)  det hadde vist ikke gått så veldig bra for hun SKULLE ha pupp!!! det er virkelig noen bestemte barn vi har fått oss....;o) så det endte med at jeg dro hjem etter showet og henta henne...da var vel klokka sånn rundt 24.00:o)


melissa og meg på julebord for noen år siden...hehe...:o)
(fant ikke noe bilde av meg og magnus c)

Amelia ble levert på gressvik hos venninna mi..og det hadde gått helt supert..hun hadde vært kjempe flink..og hun hadde kosa seg skikkelig....:o)  deilig at hun har blitt så stor så hun synes det er morro å sove hos vennene sine....:o)  den tid kommer for mathea også....;o)

Jeg og Magnus kosa oss hvertfall veldig sammen på julebordet...:o)  det er veldig lenge vi har vært ute sammen bare som kjærester og det trengtes...:o)
arbeidskollegaene til magnus var så koselige  så.....:o)

vi var jo også på show med espen ecbo, atle antonsen og thomas gjertsen, det var sinnsykt morro....:o)

som sagt dro jeg hjem etter showet, men magnus var igjen og kosa seg....:o)

På søndag var det jo varsdag, den ble litt amputert siden det var fest på lørdag, men magnus fikk en liten gave også fikk han sove lenge til en forandring....;o)
så dro vi å henta amelia, ille godt å se gullet sitt igjen ja....:o)
etter det var vi på middag hos mamma, deilig mat og kjempe koselig....:o)
Ca kl ni på kvelden gikk strømmen her på klavestadhaugen...det ble helt mørkt over hele linja... vi tente masse lys og satt å snakka og kosa oss.... egentlig veldig koselig... sånne strømbrudd burde vært oftere...hihi...;o)

I dag har det vært stille og rolig...Amelia har vært i barnehagen, magnus på jobb og jeg og mathea har handla litt og sånn....:o)
ettermiddagen har vi tatt helt med ro....:o)

I morgen skal jeg ut å handle med mamman min...hun skal kjøpe nye gardiner, sofa puter, lys og løpere til meg...åååå gleder meg skikkelig....:o)  snille snille mamman min.....:o)


mamma og meg også for noen år siden...:o)

men nå er det nattan her i huset...er sinnsykt trøtt....

vi blogges....:o) her er ett bilde fra da jeg gikk gravid med amelia..en jeg kjemmer er fotograf og hun ville ha noen bilder av en som var gravid, da stilte jeg opp vettu....:o)  fikk noen kule bilder som takk for hjelpen da....:o)

2 kommentarer on "hein alle sammen, en liten oppdatering...;o)"

Agnes Martine on 9. november 2009 kl. 23:57 sa...

Stilig bilde:D Høres ut som at du har hatt en god helg! Det er konkurranse hos meg, få deltakere, så sleng deg på om du vil :)

God tur på shopping i morgen!

ღ Pernille on 10. november 2009 kl. 17:02 sa...

Så flott blogg og så herlige barn du har. Ta gjerne en titt innom min blogg også, har konkurranse på gang jeg også :)

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal