mandag 16. november 2009

Mamma og Amelia dag:o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. mandag, november 16, 2009
Amelia er i trass alderen, mildt sagt... det er virkelig en prøvelse for både foreldre og barn... er ganske slitsomt å måtte "krangle" hele tiden...men det går jo over det også som alt annet....;o)

Men det blir veldig mye negativt når trassen er på besøk...så da bestemte vi oss for å prøve å få til noen spesielle og ekstra hyggelige stunder med store snuppa våres... det er jo ikke bare bare å være 2 år og ha såååå mye vilje i seg..er nok ganske frustrerende til tider... og mamma og pappa er jo så dumme ogskal bestemme ALT og det er det helt motsatte av hva store snuppis vil...hehe...;o)

Så i dag har vi hatt en mamma og Amelia dag....:o)  Da var magnus og mathea hjemme mens vi "store jentene" var ute på tur og kosa oss...:o)  Turen gikkk først til Eventyr fabrikken, det var stas for ei lita frøken som ikke hadde vært der på lenge...:o9  der leka vi også kjøpte vi en chips og kuli som vi kosa oss med...:o)

Etter det gikk turen til toys r us...for å titte litt... Amelia gikk rundt og titta etter leker hun ønsker seg til jul...:o)  og det er ikke lett for den jenta har jammen alt hun trenger...bortskjemt??? nei da, bare litt...;o)

HVIS NOEN HAR NOEN GAVE TIPS SÅ KOM GJERNE MED DE  :O)

Vi var på toys en times tid, titta og kosa oss...:o)  så var det kvelden gitt og vi måtte hjem til pappa og Mathea...:o)

Det skal sies at Amelia er helt eksemplarisk når vi er på tur...kjempe samarbeidsvillig og nydelig jente...:o)  da er det liksom så ekstra koselig å finne på noe også....:o)


Er vi ikke ekstremt søte på dette bildet..?? hehe...;o)

Neste gang hun skal få kose seg litt ekstra skal hun og magnus dra på kino og se en julenatt i blåfjell (det var vel det den het?) :o)

OG SÅNN HELT TIL SLUTT..HVIS DERE HAR NOEN GODE RÅD MOT TRASS ER DET BARE TIL Å KOMME MED DE...:O)  VI FØLER OSS LITT RÅDVILLE INNIMELLOM.... HEHE..:O)

Ett par bilder fra Amelia gullet var liten....:o)

2 kommentarer on "Mamma og Amelia dag:o)"

Anneli on 17. november 2009 kl. 11:15 sa...

De ligner utrolig masse på hverandre de to småjentene dine? Synes nesten de ser ut som tvillinger, jeg:p Kjempekjempevakre er de hvertfall:)

Gleder meg fælt til trassalderen ja:p Da får pappan ta ho, sier jeg:p

Linn on 17. november 2009 kl. 12:36 sa...

Trass vet jeg ALT om!! Jenta mi blir 4 i februar,og har vært i trassen siden hun var 1 :p Hun har en viljestyrke og sinne i fra helvete,hehe....

Er ikke stort å gjøre med egentlig. Men bare å være konsekvent,stå på det vi sier,og ikke gi etter. Det er vel det viktigste :)

Hørtes koselig ut med jentedag! :) Eventyrfabrikken er såååå gøy da,har en her vi også.
Hun har nok godt å få litt alenetid med mamma eller pappa ja. Kanskje det kan hjelpe litt med trassen på sikt?

Lykke til :)

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal