mandag 12. oktober 2009

Hvem er du???

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. mandag, oktober 12, 2009

Ser at det er noen som stikker innom bloggen min iblandt, og det synes jeg er sååå koselig....:o)

men det er ikke så mange som legger igjen komentarer, det er litt kjedelig da...føler liksom at jeg sitter og bare skriver til meg selv...

jeg har ikke vært så flink til å legge igjen komentarer jeg heller, men har prøvd å skjerpe meg litt....:o) det er jo så koselig å få litt respons på innleggene sine....:o)

så da lurer jeg på, Hvem er du??? og hvorfor leser du bloggen min?? :o)

håper noen gidder å ta seg tid til å svare....:o)

klem fra meg:o)

9 kommentarer on "Hvem er du???"

Anonym sa...

Hei på deg.... Er innom bloggen din fordi jeg syns det er koselig å lese om ungene dine og livet deres. Jeg er selv farmor til ei lita jente som jeg koser meg masse med.Har ikke blogg selv. Lykke til med to flotte små jenter.

Stine on 13. oktober 2009 kl. 11:43 sa...

Titter vell innom når nye innlegg kommer opp. Prøver å kommentere ofte, men ikke alltid man har tid der og da, så glemmer man til senere. Fulgt dere en god stund, og kommer til å fortsette:) Koselig å ha "kontakt" med andre bloggmammaer:)

Agnes Martine on 13. oktober 2009 kl. 13:07 sa...

Jeg leser bloggen din daglig, ja, har deg faktisk som bokmerke :D I tillegg er du fortsatt ukens favoritt hos meg og grunnen har du allerede fått :)

Ha en kjempefin dag!

Anneli on 13. oktober 2009 kl. 13:21 sa...

jeg leser også bloggen din hver gang det er kommet et nytt innlegg:) Det er vel fordi at du er i fra Sarp og skriver om ting jeg synes er interessant =) Begynte å lese når du gikk gravid med Mathea:)

grynet 79 on 13. oktober 2009 kl. 21:29 sa...

Hei Emma:) Jeg har faktisk blitt så inspirert av bloggen din, at jeg nå skal teste å lage en selv. tenker det er spesielt gøy for familien til Ole, som er spredd utover, slik at de kan følge med graviditeten og tiden etterpå:) Du er jo super flink til dette, men må nå regne med endel spørsmål fra meg... Og det første er hvordan fikk du inn telleren????? Har fått en html kode, men skjønner jo ikke hvor jeg skal sette den inn hen.....

gode klemmer Gry

Agnes Martine on 13. oktober 2009 kl. 22:43 sa...

Du må registrere deg her og hente koder der inne :) http://susnet.se/tjanster/

Lene Miella :) on 14. oktober 2009 kl. 21:15 sa...

Hei :) Var på Victoria sin blogg,så hadde hun linket til din,så jeg ble nyskjerrig (er bare født sånn hehe) og ville ta en titt :)

Schnuppehøna<3 on 15. oktober 2009 kl. 22:14 sa...

Takk for koselige komentarer...setter pris på det....:o)

Lene Miella :) on 15. oktober 2009 kl. 23:31 sa...

Bare hyggelig du! :=)

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal