onsdag 28. oktober 2009

En litt lengre oppdatering.....:o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. onsdag, oktober 28, 2009
Hei igjen, alle sammen...;o)

Nå ligger jentene og sover og jeg unner meg en liten blogg pause...:o)  har blitt lite av det i det siste...
dagene har gått så altfor fort, blir helt skremt jeg...hehe...;o)

som sagt tidligere så fikk Mathea sin første tann forrige torsdag, bare 4,5 måneder gammel....:o) Amelia var 7,5 måneder første gang hun fikk tann...så det kom som en liten overraskelse at den kom så tidlig....:o) nå er tann nr. 2 på vei opp..i dag har hun vært skikkelig grinete og vil bare sitte på armen + at vi må gå rundt, sitte stille er ikke no gøy...;o) kjenner jeg blir litt sliten av sånne dager, men det er jo bare en fase...alt går jo over...;o)

På fredag var vi på FN dag i barnehagen...:o)  det var veldig koselig....:o) Trine og Mor var også med...:o)
der kjøpte vi forskjellige ting som Amelia hadde laga i barnehagen...:o)  det var blandt annet: eple syltetøy, eple kake, boller og trolldeig....:o) Amelia hadde vært såååå flink da...:o)
Vi fikk også kjøpt gryterett og ris, grønnsaker med dip og frukt spyd...:o)
en kjempe koselig dag i barnehagen for store og små...:o)

På lørdag var vi en tur hos line og co, det var kjempe koselig...:o)  vi tok en liten spille kveld..spilte TP, det er bare så døds gøy....:o) tok ett par glass vin gjorde vi også...nam nam...;o) barna lekte og kosa seg som de alltid gjør... er så deilig at de går så godt overens....:o) vi overnatta også der, fikk til og med sjokolade på puta..hehe...skikkelig hotell....;o)

Når det gjelder svineinfluensa vaksinen, har jeg og magnus diskutert fram og til bake i over en uke nå...det er virkelig ikke lett å bestemme seg for hva man skal gjøre... jeg har også snakket med en lege om det, bare for å være på den sikre siden...:o)
legene og alle andre på legesenteret anbefalt å ta vaksinen, de hadde selv tatt den...

så vi har kommet frem til at vi skal vaksinere oss, alle sammen...eller ikke Mathea da for hun er for liten..men jeg skal snakke med helsesøster neste gang vi skal på kontroll og høre hva hun synes om at mathea skal ta den når hun blir 6 måneder...vi veit jo ikke om hun tåler egg enda....selvom jeg tror at hun gjør det for vi har så og si ingen mat allergier i familien...:o)

Men grunnen til at vi skal vaksinere oss er så enkel som at jeg kommer ALDRI til å tilgi meg selv om barna mine blir alvorlig syke og kanskje dør av svine influensaen uten å ha fått vaksine for det....

Jeg er jo selv i risiko gruppen for jeg har astma, så jeg skal ta vaksina til mandag... Amelia er vel ikke akkuratt i risiko gruppen for hun har aldri blitt utreda for astma, men hver gang hun får en luftveis infeksjon må hun ha ventoline og flutide for å klare å puste ordentlig..så hun skal få vaksinen neste onsdag.

Magnus er jo ikke i risiko gruppen så han må vente litt, men skal uansett ta den han også... det er for å beskytte mathea og alle de andre her i samfunnet som dessverre ikke kan ta vaksinen, enten fordi de er for små eller allergiske mot egg og tilfeldigvis er i risiko gruppen....

Vi vil ikke gå rundt og smitte andre så det kan hende noen dør av det...

Men spørsmålet er, rekker vi å ta den før vi blir smitta...???
Nå viser det seg at onkel barnet til magnus, hun er 16 år, har allerede blitt smitta av svineinfluensaen.. lille søstra mi Trine er kanskje også smitta....
Legen på legesenteret sa at nå har det virkelig eksplodert med sånne tilfeller.... nesten skummelt å bare gå i buttikken vettu...
men hallo, man skal ikke bli helt hysterisk heller da... vi får leve som normalt og heller bare krysse fingrene for at vi ikke blir smitta.....:o)

ja, dette ble en lang oppdatering...hehe....:o)  men hadde litt mye på hjertet denne gangen....:o)

vi blogges....:o)
                                                                                                              **********KLEM***********

2 kommentarer on "En litt lengre oppdatering.....:o)"

Karianne sa...

Du kjenner flere som har hatt det også! *peke på meg selv og Løkkevik* Gikk så fint så! :) Men, enig i deg om at du bør ta når det alikevel tilbys :)

Stine on 28. oktober 2009 kl. 22:38 sa...

Fikk tann tidlig hun da ja! Er nok på vei her også, for sikler masse og klør en del i munnen.. Blir spennende å se!

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal