fredag 23. oktober 2009

Ett kjapt spørsmål (håper på mange svar)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. fredag, oktober 23, 2009
skal dere vaksinere dere og barna for svineinfluensaen...?????


6 kommentarer on "Ett kjapt spørsmål (håper på mange svar)"

Stine on 23. oktober 2009 kl. 13:02 sa...

Nei! Rett og slett fordi den er alt for fersk, så man kjenner ikke til bivirkningene! De kan jo være mer fatal enn selve influensaen

Linn on 23. oktober 2009 kl. 13:09 sa...

Nå som de anbefaler det,så vurderes det sterkt ja! Skal følge litt videre,og ringe legen å drøfte det. Ikke noe å tulle med dette her,10 stk døde er en del. Til og med en 2 åring,huff.

Som stine sier over her,ja den er fersk. Syns det er litt skummelt å! Men det er jaggu svineinfluensaen også.

grynet 79 on 23. oktober 2009 kl. 13:56 sa...

Jeg var ganske bestemt på og ikke ta den, men siden det nå er 1 av 3 som ikke er i risikogruppen som blir skikkelig syke og dør, har jeg ombestemt meg. Denne vaksina er ganske lik den som har blitt brukt på fugleinfluensaen siden 2004 eller 2006, og den er det ikke funnet noen bivirkninger på enda, men selvfølgelig, vi har ingen garantier på hva som skjer 20 år frem i tid. Tror barn må være over 3 år for å ta den nå, men mulig den grensa skulle bli lavere.

Jeg sier som jordmora sa i dag:
Det er bedre å ha noen å være sinna på i ettertid om noe skulle gå galt (altså de som anbefaler på det sterkeste å ta den) enn å sitte med skylda selv om det skulle vise seg at det var et stoort feilgrep og ikke ta den!

Victoria on 23. oktober 2009 kl. 14:46 sa...

Jeg tror vi skal ta den. Har vært sterkt i mot den, men etter å ha snakket med min lege, som selv har tatt den, så tror jeg vi tar den alle sammen her i familien. Ikke bare for å beskytte oss selv, men også for å beskytte de rundt oss.

Anonym sa...

Folkens tenk dere godt om før dere gjør det! den er heeelt ny, det er kvikksølv i den, og den går på sentralnervesystemet, noe som gjør at enkelte faktisk kan bli lam av det! Ja 10 stk er døde av den, men vet dere hvor mange som har død av VANLIG influensa opp igjennom årene!?!? Uansett, tenk dere nøye om.. nytter ikke angre når man først har tatt den og bivirkningene kommer...

Victoria on 26. oktober 2009 kl. 13:28 sa...

Jeg har sendt deg mail! :)

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal