mandag 2. mars 2009

lille fisken døde...

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. mandag, mars 02, 2009

ja ja...da døde en liten fisk i dag... dakar lille...synes rett og slett skikkelig synd på den jeg...huff...skulle nok ikke hatt fisk engang jeg...men men...nå har det seg sånn at det har jeg...hehe....;o) blir nok mange triste stunder fremover....;o)
Amelia synes det var litt rart at fisken døde og at vi spylte den ned i do, men da kom den jo til fiske land da og DET var jo fint....:o) hehe...lille raringen....:o)

ellers har vi bare vært hjemme på formiddagen i dag...gjort litt husarbeid og leka og kosa oss....:o) Amelia fikk bestemme middag i dag og hun brukte en lang stund på å velge mellom pannekaker eller lapskaus...det ble pannekaker...:o) og hun spiste 2 stk!!!!! helt utrolig...:o)
Når Magnus kom hjem dro vi en tur på euro pris...Magnus skulle ha noe vill ris også måtte vi ha noen fler oppbevarings kasser til rommet til Amelia... kjøpte 2 passe store som hun kan ha under senga si...den ene stappa vi full med alle puslespilla hennes og den andre stappa vi full med male og klippe/lime og tegne saker....:o) ille greit å ha slike ting samlet på ett sted, det blir jo fort så mye....:o)

I morgen skal vi på 3d ultralyd!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅ vi gleder oss så ille til å se lille turbo prinsessa vår....:o) timene går ikke fort nok vettu...hihi....:o) blir morro å se om hun ligner på Amelia altså.....:o)

Elles har jeg fått en suuuuuuuper koselig nyhet i dag, som varma hjertet mitt såååååå masse :o) :o) den det gjelder veit hva jeg snakker om....;o)
hva det er kommer jeg sikkert tilbake til litt senere....;o)

nå skal jeg legge meg....spent på morgen dagen....:o)


*natti natt alle sammen*

0 kommentarer on "lille fisken døde..."

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal