torsdag 26. mars 2009

En koselig dag...:o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. torsdag, mars 26, 2009
I dag har vi tatt det med ro og kosa oss...:o) eller jeg har vært flink å gjort rent heeeele huset (så og si;o) ) mens Amelia har rota og hjelpt meg litt da...:o) hun ville så gjerne ha en liten kjele med litt vann i, så jeg tenkte at det var jo en grei underholdning mens jeg holdt på...:o) men mens jeg holdt på hadde hun tatt alle eple bitene sine og knust dem oppe i kjelen med vann skvetten... -seeeee jeg lager eple suppe!!!!! sa hun når jeg kom inn i stua igjen... kjempe entusiastisk og super stolt av seg selv...hehe...:o) så selvom det var most eple over hele det nyvaska gulvet kan man jo ikke annet enn å le og si hvor flink hun er til å lage mat...hehe...:o) lille søte ungen min....:o) bilde glemte jeg selvfølgelig å ta...kjedelig....:o(

etter stor rengjøringa gikk vi en tur bort på europris, der kjøpte vi noen deilige duft lys som vi har pynta opp med rundt i huset....:o) lukter veldig godt...:o) så har snuppis vært ute å leka i 4 timer...hun elsker å være ute når det er så pent vær....:o)

Storesøstern ringte også å spurte om de kunne ta seg en tur....super koselig....:o) og Amelia ble over lykkelig...:o) - JIPPI!!! jeg elsker Hauk!!! sa hun....hehe...:o) Hauk er sønnen til søstra mi, han blir 2 år nå 7 april....:o) de kosa seg og leka ute og litt inne....:o)

Nå sitter jeg her og koser meg med potetgull og dip...nam nam.....:o) mens jeg skal se på dobbel episode av ungkaren...weehee....:o)

*SNAKKES*

1 kommentarer on "En koselig dag...:o)"

- Rebekka Fj. Mæla - on 27. mars 2009 kl. 10:07 sa...

Ville bare ønske deg en fin dag :D

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal