søndag 23. august 2009

om dåp, barnehagestart, helsestasjon, konsert, sultestreik og tidenes VÆRSTE fyllesyke!!!!!!!!

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. søndag, august 23, 2009
*****ELSK*****ja, hvor skal jeg begynne...hehe...:o)

Vi har endelig bestemt dato for barnedåpen og det bir 4 oktober...:o) det blir veldig koselig...:o) vi er ikke religiøse, men synes dåp er en koselig tradisjon...:o)
vi måtte leie lokale for vi blir mange...hehe...:o) hvis alle kan komme blir vi 34 voksene og 14 barn...:o) har stor slekt vi c...;o)

ellers så er Amelia gullet mitt veeeeldig trass om dagen, det er nok en blanding av trass alderen og søsken sjalusi... tålmodigheten min får virkelig prøvd seg om dagen...hihi...;o)
skal nok bli godt for ho å begynne i barnehagen ja, få noen på sin egen alder å leke med....:o)
Hun skulle jo egentlig begynt om tirsdagen, men da fikk hun selvfølgelig feber...:o( hun var frisk og rask igjen på onsdag så da ringte jeg barnehagen og spurte om det var greit at hun kom på torsdag...noe det IKKE var...for de hadde fått nye rettningslinjer å forholde seg til pga svineinfluensaen...og det var at hadde barnet hatt feber måtte det være hjemme fra barnehagen hvertfall 1 uke...det er jo bra at de setter inn sånne tiltak men jeg veit med hånden på hjertet at Amelia har ikke svineinfluensa, for da hadde hun ikke vært frisk igjen dagen etterpå...men men regler må jo følges...:o) så da begynner hun til onsdag istede....:o)

Var på helsestasjonen med mathea på tirsdag da...:o) lille snuppis begynner å bli stor nå...:o) hun var 58,5cm lang og veide 6230g :o) lille matvraket mitt det c...;o)

I går var jeg en tur ute, på thomas ledin konsert i kulås parken...DET var gøy...:o) deilig å få litt tid ute uten barn og stress....:o) drakk vin og kosa meg og ble nok ganske ifarta...;o) kjente det på formen i dag for å si det sånn...jeg tror jeg ALDRI har vært så fyllesyk i hele mitt liv...hehe...:o) har kasta opp flere ganger og det føltes som om hode skulle eksplodere til tider også hadde jeg skikkelig kramper i magen, kjentes ut som rier...huff..litt av en morgen ja...hehe...:o) men jeg får skylde meg selv...;o)
Amelia sov inne hos mommo og farfar i går mens magnus var hjemme med en mer eller mindre misfornøyd mathea....;o) hun bestemte seg for etter hun hadde fått flaske med mme kl 20.30 at nå skulle hun sulte streike helt til hun fikk pupp!!! Magnus prøvde alt men ungen var fly forbanna...hehe...:o) så i ni tiden på morgenen i dag var jeg istand til å amme igjen og da skal jeg si deg det var en liten baby som ble fornøyd ja...hihi....;o)

så det blir nok lenge til neste gang jeg drar ut på vift...;o) jeg har forresten bestilt meg BACKSTREET BOYS BILETTER:o) gud som jeg gleder meg...:o) vi er en jente gjeng som skal dra sammen de bsb kommer til oslo lørdag 5 desember og da skal vi sove på hotell, vorse litt, dra på konsert og dra på byn etterpå...det kommer til å bli så utrolig artig...:o)
BSB var lixom DEN store favoritt gruppa mi når jeg var fjortiss...og NICK CARTER var jo bare drømme mannen...hehe...;o) er ikke helt der nå, men skal bli gøy å være litt fjortiss igjen da..er vel ov det selvom man er tobarns mor...??? ;o)

NOEN AV DERE ANDRE SOM SKAL PÅ DEN KONSERTEN ELLER???? :O)

Men nå skal jeg prøve å legge lillemor her, hun sitter i vippestolen og ser på tv sammens med pappan sin..hehe...;o)

*****KLEM*****

4 kommentarer on "om dåp, barnehagestart, helsestasjon, konsert, sultestreik og tidenes VÆRSTE fyllesyke!!!!!!!!"

Stine on 24. august 2009 kl. 01:18 sa...

Hehe, gruer meg nesten til første festen, er jo snart gått et år siden man smakte alhohol, så blir nok billig i drift den dagen ja :P Så gøy med bsb konsert da! Var tider på pikerommet det ja :p

LA on 24. august 2009 kl. 15:06 sa...

Vi så dere på Stopp i sta ;) Kikker innom bloggen deres rett som det er, men siden jeg aldri har snakket med det tenkte jeg det var litt rart om jeg plutselig sa HEI :P Vi fikk i allefall kjøpt en del fint på KID, 40 % avslag på barnevarer er veldig ok :)

LA on 24. august 2009 kl. 22:41 sa...

Da får vi hilse neste gang :) *hehe* Leah Kristine fikk også en pingu bamse! Den har flydd veggimellom her i dag... Kjøpte noen badehåndkler til henne også. Vi har ikke begynt på rommet hennes enda, så vet ikke helt hva vi skal ha der, men det er mye fint på KID nå. Synd det nesten bare var gutteting.

Du gikk i klassem til ei venninne av meg, Ann-Kristin :) Men Sarpsborg og Fredrikstad er jo ikke så stort, så vi har nok flere felles bekjente! :)

Stine on 24. august 2009 kl. 23:33 sa...

Hvilken farge er bæresjalet og skal du ha mye for det da?

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal