fredag 28. august 2009

lille ulykkesfuglen min.....:o(

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. fredag, august 28, 2009
Dakar Amelian min har hatt noen tøffe dager i det siste...

i går satt hun på do, hun er jo såååå flink å har slutta med bleie og det går veldig bra...:o)
Men når hun var ferig på do skulle hun se hva som var kommet oppi der, så hun snudde seg rundt og KLASK sa det så datt hun ned fra doen og rett på panna si....:o( det resulterte i masse gråt, en donald kul og plaster midt i panna....:o)

Og i dag skulle hun lukke dørea inn til rommet sitt og så hadde hun foten imellom, så den ene toa hennes ble helt skinn flådd og gjør veldig vondt å gå på, da ble det ny gråting og nytt plaster (som jeg måtte lage for å få det til å passe på den bitte lille toa hennes) i dag....

er ikke bare bare å være 2 år når så mye skal skje...;o) men heldigvis er hun ei skikkelig tøffing så det går veldig fort over....:o)

Ellers så har hun hatt sin andre dag i barnehagen i dag, og det gikk SUPERT!!! :o) på onsdag når hun kom hang det en lapp på døren hvor det sto: Velkommen til Tiur`n Amelia:o)
da var Magnus der sammens med henne i 3 timer:o)
Og idag dro de dit kl åtte og spiste frokost så dro magnus derifra ca halv ti og hun gråt ikke eller noe:o) hun hadde sutra litt etter en times tid, men det gikk fort over når hun fikk sitte litt på fanget til de voksene...:o)
Så dro vi å henta henne etter lunch kl halv ett og da var hun sååååå stolt som hadde vært der alene og at både mamma og pappa kom å hentet henne....:o) vakre ungen min<3
Neste dag er til tirsdag og hun gleder seg allerede....:o)

Så over til lille Mathea gullet, tenk i morgen er hun 12 uker alt...hvor har tiden blitt av...??? jeg synes den gikk fort med Amelia, men nå har den jo bare rast avgårde.... om tre måneder til er det snart jul og da er MAthea 6 måneder!!!!!
men men....hun er hvertfall en veldig blid og fornøyd unge...:o) nå om dagen driver hun å trener for harde livet på å rulle fra rygg til mage...hehe....:o) hun er også veldig flink til å "snakke" :o) og hun elsker at mamma og storesøster synger mamma mia, da synger hun med så ille at hun blir helt rød i ansiktet og blank i øya, men like fornøyd....:o)

det som er litt kjedelig er at jeg absolutt ikke får henne til å ta smokk (amelia brukte ikke det hun heller) tror jeg har prøvd alle mulige merker og typer men hun blir fly forbanna, for det gummi greiene der vil hun absolutt ikke ha i munn...hmmm....noen som har noen tips å komme med kanskje...?? eller skal jeg bare gi opp og innse at mine barn er ikke noen smokke barn.....

Mathea er også veldig tett i nesa om nattan, har prøvd med morsmelk og saltvann men det funker dårlig gett...noen andre tips kanskje...??? :o)

Nå skal jeg legge meg rett ut på sofaen og se en film...tenkte litt på ladder 49, den er så utrolig fin...sett den...??

blogges senere da...:o)

*****KLEM*****

4 kommentarer on "lille ulykkesfuglen min.....:o("

Line! on 29. august 2009 kl. 08:32 sa...

Tusen takk for kommentar på bloggen min.
Så flott familie du har =) Nydelige jenter.
Ha en fin lørdag videre!

LA on 29. august 2009 kl. 09:40 sa...

Stakkars Amelia! Får håpe at det ikke gjør så mye vondt i dag ;) Så fint at hun trives i barnehagen :)

Tiden går vanvittig fort! Leah Kristine er allerede 5 mnd og har fått 2 tenner i løpet av en uke! *hehe* Kan tenke meg at tiden går enda fortere med nr 2 ja... Vi prøvde også med altvann og morsmelk når nesa, men ingenting hjalp... Det gikk bare over av seg selv etterhvert. Kanskje de på helsestasjonen har noen tips?

Linn on 29. august 2009 kl. 17:15 sa...

Au au :( Håper tåa blir fort bra igjen,dakar lille! Lykke til med ulykkesfuglen og sykingen.. Ladder 49 er meeega bra!! Så trist..

Schnuppehøna<3 on 30. august 2009 kl. 20:58 sa...

takk for koselige komentarer....:o) Det er mye bedre med amelia nå....:o)

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal