mandag 27. april 2009

liten oppdatering....

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. mandag, april 27, 2009
shit...har ikke blogga siden 15 april jeg liksom....ja ja... får skylde på at jeg er gravid....hehe...;p

i det siste så har det vel ikke skjedd så veldig mye....jeg er sliten om dagen...det er tuuuungt å være høygravid...skulle ønske jeg hadde mulighet til å legge meg ned å slappe av når jeg ville, men med en aktiv toåring i trass alderen er IKKE det veldig lett....hehe....:o)

på lørdag var vi en tur på tusenfryd...og det var bare super koselig...:o) Amelia tok drage berg og dalbanen (kjempe morro syntes hun) og noen andre barne karuseller...:o) hun tok også tømmerstokken!!!! hehe.... hun var vel kanskje litt vel liten for den, men hun hadde lyst til å prøve så da fikk hun jo det...hehe...:o) hun gråt ikke eller noe sånn, men når den var ferdig sa hun: ikke en gang til da....:o) hehe....:o)

ellers har jeg fått handla inn det meste av ting til lille prinsessa i magen... så er ikke såååå mye som står igjen nå....:o)

Vi tror også vi har bestemt oss for navn, men det er ikke 100% sikkert enda så jeg venter med å offentliggjøre det til hun kommer....;o)

Til torsdag skal vi i bryllup til søsteren til Magnus...kan ikke si at jeg gleder meg så veldig, men det er pga at jeg føler meg så feit og klumpete.... blæh!!!!!
har funnet en svart kjole jeg hadde i skapet som jeg skal bruke...med turkist tilbehør... magnus skal ha på seg den svarte dressen sin og turkisslips....så det blir jo bra da....:o)
alle søskene til brudeparet + sovgere og svigerinner har skrevet en sang som vi skal fremføre...hihi...:o) blir nok morro.... men skulle ønske jeg kunne hatt ett par glass vin innabords da, men blir nok dårlig med det....hehe....:o)
men en koselig kveld blir det nok....:o)

nå skal jeg se på paradise hotell....og JA!!! jeg er avhengig....hehe....;o)

skal prøve å være flinkere til å blogge....;o)

*snakkes*

0 kommentarer on "liten oppdatering...."

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal