lørdag 4. april 2009

En liten tur på sykehuset...

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. lørdag, april 04, 2009
ja ja...dagen i går startet så bra...jeg og Amelia kosa oss og sov leeeeeenge...helt til 08.30....:o) spiste så en deilig frokost før vi begynte å gjøre rent litt og pynte til påske...:o) Når Magnus kom hjem fra jobb tok vi med oss Amelia og Julie en tur på leke land...:o) 2 ivrige små¨barn ja....:o)
selvom jeg er gravid kan jeg jo ikke bare sitte å se på...det blir litt for kjedelig...så jeg kltra rundt med dem...:o) det gikk jo bra, helt til jeg skulle ta en sklie for å komme meg ned.... den sklia var litt bratt 8og jeg hadde vel kanskje på meg litt glatte klær) også gikk den lixom ikke helt ned til gulvet, så det var ett mellomrom på ca 30-40 cm ned til gulvet...... det endte jo med at jeg flaksa ned den sklia og slo meg skikkelig hardt på rompa og ryggen....uff...det var nok litt av ett syn ja...hehe....;o) Magnus hørte bare no skikkelig bråk, for jeg hadde prøvd å stoppe farta inne i sklia, med armer og bein....uten hell da...hehe.... fikk noen brann sår på armene og sånn...;o)

jeg kom hvertfall på at jeg hadde lest ett sted at hvis man faller må man ringe til sykehuset, så jeg ringte og fortalte den komiske situasjonen...de sa jeg måtte komme inn på sjekk med en gang.... ja ja, da var det bare å pakke sakene å dra og levere Amelia hos mommo og farfar...

På sykehuset var de veldig koselige...:o) måtte sitte med ctg registrering i en halv time og så måtte vi vente en times tid på lege som skulle ta ultralyd... ultralyden og alt så kjempe bra ut og turbo prinsessa var helt i 100....:o) de ville egentlig legge meg inn, for det er vist vanlig prosedyre at når man har falt skal man ligge til observasjon o 24 timer....men vi fikk forhandla oss til å reise hjem og ringe hvis jeg merket noe ubehag...også måtte jeg ta det heeeeeeelt med ro... (for det er lett eller....???? )
hadde ikke prøvene og sånn vært så bra, hadde jeg selvfølgelig blitt der, men når de ikke kunne finne noe galt, bare at ryggen min er heeeeelt ødelagt..hehe...:o) er det bedre å være hjemme....:o)

så det var min lille snarvisitt på sykehuset...håper det ikke blir fler før fødselen...:o)

0 kommentarer on "En liten tur på sykehuset..."

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal