onsdag 9. desember 2009

Om jente turen i helgen....:o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. onsdag, desember 09, 2009
Fy søren så sinnsykt morro vi hadde det.....:o)  gleder meg allerede til neste gang (selvom det blir en god stund til)

Jeg dro hjemme fra litt før ni på lørdags morgenen.... Det var med tungt hjerte jeg dro fra jentene mine og gutten min... måtte gråte en skvett da ja...hehe... der har du meg liksom..;o)

Dro først ut å henta desiree, så dro vi å henta de andre etterpå... På vei inn til oslo var det store søss som kjørte, jeg er nemlig ikke så glad i å kjøre inni oslo og sånn...hihi...;o)


Søstra er dypt konsentrert om veien...;o)

Aller først tok vi en tur innom IKEA, der ble det jo litt shopping...vi prøvde å begrense oss..men 5 jenter og IKEA er ikke en god kombinasjon... hehe... resultatet ble slik:


sjekk den hylla som ligger på toppen..ikke mye stabil nei..hehe...men det gikk bra da...;o)etter litt omorganisering fikk vi trykket det meste inn... det skal sies at dette er en nokså stor stasjonsvogn...hehe...;o)

Etter IKEA dro vi på hotellet vårt, ett koselig moderne rom fikk vi....:o) men vi så jo fort at det ikke var noe kjøleskap der, og jeg klarer ikke å drikke varm vin...så da måtte vi bruke fantasien.....Kjekt, ikke sant...??  vi fylte på kaldt vann i vasken hele tiden...da holdt den seg hvertfall litt kald...;o)

etter vi hadde ordnet oss gikk vi ut og spiste på Den røde mølle, sinnsykt god mat ja...:o)søstra har pynta seg så fin c...:o)


Siri og Marianne:o)


Tonje var også med ut og spiste + på konserten:o)


Desiree er alltid like blid;o)

Etter vi hadde spist gikk jeg og desiree tilbake på hotellet og vorsa litt før vi skulle på konserten....:o)
Sinnsykt morro hadde vi det da... dansa og hoppa i senga og bare skravla litt og kosa oss....:o)Må jo pose litt..;o)


grrrr...;o)


skål...


ingen komentar...hehe...;o)


begynner å bli fine i formen her...;o)

SÅ var dettid for konsert...jeg gleda meg skikkelig, men ble super skuffa når jeg så plassene våre... det var i midten på BAKERSTE RAD!!!! Hallo liksom..går det ann å få noen dårligere plasser enn det?? ehh, ja det kunne jo vært bakerste rad på sidene da...men men... musikken var hvertfall bra, jeg dansa og kosa meg jeg...;o)  selvom jeg synes den forrige konserten de hadde her i oslo var bedre...:o) Her er vi klare for konserten...;o)


*smelt*


Smil og vær glad for hver dag som går.......;p

Etter konserten gikk vi tilbake på hotellet og vorsa ENDA litt mer...;o)Desiree synger og krøller håret sitt for 2. gang denne kvelden..;o)


HEYYY!!!


SMIL :D

Så tok vi turen på byn...:o)  søstra, siri og marianne var så slitene så de orka ikke være med... så da ble det bare meg og desiree...ikke noe problem det, selvom vi absolutt ikke er kjent i oslo...;o)

først prøvde vi å komme inn på emil og samuel, men desiree var ikke gammel nok (hun er 22) så da gikk vi på ett annet sted som ligger litt lengre ned i gata...der var det helt greit...:o)  vi ble kjent med 2 svenske jenter da, de var kjempe hyggelige...:o)


Ett par bilder fra by turen...;o)Desiree danser og koser seg..;o)

litt trang i øya her ja..hehe...;o)


sjekk den hærlige vakta som går bak desiree...HAHAHA!!!!!

Fra det utestedet vi var på tok det egentlig max 15 minutter å komme seg til hotellet...men vi klarte å bruke over 1 time...hehe...fant ikke helt frem vi c...Så vi gikk og vi gikk og vi gikk og vi gikk..også gikk vi enda litt mer.... Men til slutt fant vi hotellet...da var klokka 04.00...hehe...;o)1 stk sliten desiree...


og 1 stk sliten Emma....

Vi kom oss i seng til 05.00 også stod vi opp igjen 09.30...;o)  Ingen av oss var fyllesyke, bare litt slitene....og det er jo ikke så rart..;o)

Turen hjem ble veeeeldig lang siden jeg var den siste som kom hjem... men gud hvor deilig det var å se gutten min og jentene mine igjen...det var helt fantastisk....:o) de betyr virkelig ALT for meg....:o)
Men de hadde kosa seg veldig uten mamma da...:o)  Amelia hadde vært kjempe flink og hjulpet til masse og mathea hadde bare vært litt sint på nattan når hun ikke fikk pupp, ellers hadde det gått helt supert....:o)

2 kommentarer on "Om jente turen i helgen....:o)"

Siri on 9. desember 2009 kl. 22:05 sa...

Åh, så deilig med jentetur! Bra du kosa deg :) blei nesten i godstemning sjøl jeg nå! Hehe..

Stine on 10. desember 2009 kl. 10:39 sa...

Så koselig det så ut!!
Godt med et lite avbrekk og alenetid også, og godt å møte familien igjen =)
Herlig!

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal