søndag 5. juli 2009

om bleieslutt, fotografering, baby, mathea 1mnd og regnvær...

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. søndag, juli 05, 2009
søtisene det seh.....:o)endelig, må jeg dessverre si, ble det litt kjøligere i lufta... Mathea har det ikke så greit i den varmen som har vært...da har det vært ekstra mye amming og lite søvn, som resulterer i en utilpass baby... men det har jo gått greit da:o)
Amelia derimot, hun elsker varmen og har kosa seg skikkelig..med masse bading og mye leking ute....:o)

OG EN ANNEN TING...aMELIA ER JO BARE SÅÅÅÅ FLINK... nå har hun slutta med bleie på dagen...joohoo....:o) hun både tisser og bæsjer på do, og det er veeeeldig stas...:o) store flinke jenta mi....:o) hun har lixom plutselig blitt så ille stor etter Mathea ble født....rart det der altså....

også blir det litt baby snakk igjen (vanskelig å unngå det når man har baby)
Mathea blir altså 1 måned i morgen...herregud hvor har den tiden blitt av lixom...?? synes det går utrolig mye fortere nå, enn hva det gjorde når Amelia var baby....
Det første ekte smilet kom når hun var 3 uker og 4 dager gammel....:o) hærlig vettu...:o)
så til tirsdag skal vi til fotografen og ta baby bilder og familie bilder...:o) gleder meg....:o) vi gjorde jo det samme når Amelia var baby...det er jo bare så koselig å ha senere...:o)

ellers så har vi foreløpig ikke noe kolikk barn....(håper det holder seg sånn!!!!)
men hun reagerer på MYE av hva jeg spiser...kjedelig... så jeg kan absolutt ikke spise sjokolade eller drikke brus for DAblir det liv i stua, og det vil vi jo helst unngå....:o) men vi gir henne fenikkelte og minifom dråper hver dag for å forebygge litt, og det hjelper veldig...:o) har virkelig troa på fenikkelte for det virka veldig bra på amelia når hun var baby....:o)

blir dårlig med nye bilder i dag, for jeg har glemt å laste de ned fra kameraet.... skal få orna en liten bilde oppdatering etter hvert jeg...:o)

*****HA EN FORTSATT FIN SOMMER*****

1 kommentarer on "om bleieslutt, fotografering, baby, mathea 1mnd og regnvær..."

- Rebekka Fj. Mæla - on 14. juli 2009 kl. 23:02 sa...

Så nydelige de er sammen <3

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal