søndag 21. juni 2009

Det blir ikke så mye tid til blogging om dagen....

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. søndag, juni 21, 2009

her er de jeg elsker mest av alt i hele denne verden!!!!Men jeglover å komme sterkere tilbake når vi får litt mer rutiner på ting her....;o)

Ellers så går dagene i ett....:o) Mathea er allerede 2 uker og 1 dag gammel....:o) kolikken har fortsatt ikke meldt sin ankomst....håper virkelig vi slipper unna denne gangen.... krysser fingrene for det....:o)
Vi var på helsestasjonen på onsdag...da hadde lillemor gått opp over 1/2 kg på 10 dager!!!! :o) det er jenta som er glad i mat det c....:o) jeg ammer mye, men gir henne også litt morsmelk erstatning på flaske...da kan lixom magnus hjelpe til litt mer også....:o) så veit jeg at da kan jeg og Amelia finne på litt ting alene, uten at Mathea sulter ihjel....;o)

Amelia er en veldig flink storesøster...når hun selv vil....;o) hehe....:o) merker at den store trass alderen har tredd inn for fult.....! men det går jo over det også da...:o)

jeg og Amelia var en tur på østfoldhallen og shoppa litt om onsdagen....det var sååå koselig....:o) tror Amelia synes det var deilig å få litt baby fri også....:o)

På fredag skulle jeg og Magnus ha litt kjærste tid....:o) etter at barna var lagt så vi på film og kosa oss...:o) det var kjempe kost....:o) så forresten på benjamin button, DET er en film jeg virkelig anbefaler...det er vel den fineste filmen jeg noen gang har sett!!!! :o) så løp og kjøp...;o)

I dag tok vi en tur til sverige på Norby...det har jo åpnet ett lekeland der som Amelia gjerne ville teste ut....:o)
så mens Magnus og Amelia leka og kosa seg tok jeg med meg Mathea å shoppa litt klær til meg selv...DEILIG!!! :o) shoppa for det meste på gina tricot...og fikk veeeeldig mye for pengene...:o) så nå har jeg litt klær fremover når det blir pent vær....:o)
Magnus fikk handla litt han også da, også kjøpte vi en leke hver til barna....:o) hadde åpna en ny lekebutikk der med veldig gode tilbud...mee like.....;o)

I morgen skal Magnus på jobb igjen...veeeeldig kjedelig at han har begynt å jobbe igjen, men det er jo bare for 3 uker så har han ferie i 3 uker...weehee....:o)

det går egentlig veldig greit å være alene med jentene....:o) Amelia er velig forståelsesfull når hun veit at det bare er jeg som er hjemme for å passe på de....:o) så i morgen har jeg lova Amelia at vi skal ha ett mini karneval her...hehe....:o) hun hadde så lyst til å kle seg ut som en kanin...hihi...:o)
også harjeg lova at vi skal turne og hoppe inne i senga vår....:o) så får vi se hva annet vi finner på....:o)

Nå ligger Mathea innpakka i dyne og svetter på brystet mitt...hehe....men det er sånn hun vil ha det, så da får hun det sånn...hihi...;o) ille koselig da....:o)

Jeg kan ikke få sagt nok hvor høyt jeg ELSKER barna mine!!! det kan virkelig ikke beskrives med ord... det er nok en følelse alle mammaer har... hjertet sprenger av kjærlighet for dem....:o)
jeg elsker jo selvfølgelig Magnus også, men det er en annen type kjærlighet....:o)
men gud så heldig jeg har vært som har fått en så fantastisk kjæreste og to så utrolig flotte døtre...livet kan rett og slett ikke bli bedre.....:o)

vi blogges neste gang jeg har tid da....;o)

*****KLEM*****

0 kommentarer on "Det blir ikke så mye tid til blogging om dagen...."

Legg inn en kommentar

 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal