onsdag 29. april 2009

PÅ TVERS!!!!!

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. onsdag, april 29, 2009 1 kommentarer
ja ja....da har lille frøken i magen tatt en turne tunde i magen, og når jeg var på kontroll hos jordmor i dag lå hun i tverrleie.... huff....:o( hun som har lagt med hode godt nede i bekkenet hele tiden....uff...kjedelige greier....:o(
i går hadde jeg litt blod antydninger i trusa (sorry detaljer) 0g jordmor fant blod i urinprøva i dag...hun mente at det drev å åpnet seg...jippi jippi!!! men ikke morro når man har en baby på tvers da...hehe...;o) satser på at snuppa tar en turn oppvisning igjen snart... ista kjente jeg hikking helt øverst i magen, så brått kan hun sitte med rompa ned også....hmmm...er ikke bare bare nei...;p
ellers hadde jeg også nå litt eggehvite i urinen og litt høyere undertrykk enn vanlig, så jeg måtte være litt obs fremover...
ellers var alt bra da...hehe....;o)

det var dagens lille oppdatering...hehe....;o)


*KLEM*

mandag 27. april 2009

liten oppdatering....

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. mandag, april 27, 2009 0 kommentarer
shit...har ikke blogga siden 15 april jeg liksom....ja ja... får skylde på at jeg er gravid....hehe...;p

i det siste så har det vel ikke skjedd så veldig mye....jeg er sliten om dagen...det er tuuuungt å være høygravid...skulle ønske jeg hadde mulighet til å legge meg ned å slappe av når jeg ville, men med en aktiv toåring i trass alderen er IKKE det veldig lett....hehe....:o)

på lørdag var vi en tur på tusenfryd...og det var bare super koselig...:o) Amelia tok drage berg og dalbanen (kjempe morro syntes hun) og noen andre barne karuseller...:o) hun tok også tømmerstokken!!!! hehe.... hun var vel kanskje litt vel liten for den, men hun hadde lyst til å prøve så da fikk hun jo det...hehe...:o) hun gråt ikke eller noe sånn, men når den var ferdig sa hun: ikke en gang til da....:o) hehe....:o)

ellers har jeg fått handla inn det meste av ting til lille prinsessa i magen... så er ikke såååå mye som står igjen nå....:o)

Vi tror også vi har bestemt oss for navn, men det er ikke 100% sikkert enda så jeg venter med å offentliggjøre det til hun kommer....;o)

Til torsdag skal vi i bryllup til søsteren til Magnus...kan ikke si at jeg gleder meg så veldig, men det er pga at jeg føler meg så feit og klumpete.... blæh!!!!!
har funnet en svart kjole jeg hadde i skapet som jeg skal bruke...med turkist tilbehør... magnus skal ha på seg den svarte dressen sin og turkisslips....så det blir jo bra da....:o)
alle søskene til brudeparet + sovgere og svigerinner har skrevet en sang som vi skal fremføre...hihi...:o) blir nok morro.... men skulle ønske jeg kunne hatt ett par glass vin innabords da, men blir nok dårlig med det....hehe....:o)
men en koselig kveld blir det nok....:o)

nå skal jeg se på paradise hotell....og JA!!! jeg er avhengig....hehe....;o)

skal prøve å være flinkere til å blogge....;o)

*snakkes*

onsdag 15. april 2009

ett lite bilderas fra påska på hytta:o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. onsdag, april 15, 2009 0 kommentarer

Pappa og Amelia klare for å gå ut....:o)


Vi har laga bål og sitter å griller marshmallows...mmm.....:o)


Kjærlighet er godt...;o)


Mamma får også smake litt.....:o)


Tullejenta.....:o)

Påske egget til Amelia:o)

Pappa og Amelia har vært på skatte jakt, og de fant ett PÅSKE EGG!!!!!!!


Amelia leker på verandaen:o)


Amelia og pappa lager snø mann....:o)


Verdens vakreste bade prinsesse....:o) sitter foran peisen og bader....:o)


Jeg er sååå dårlig til å blogge om dagen....

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. onsdag, april 15, 2009 0 kommentarer
Fine jakka til amelia og lotto spilla:o)Her er sklia snuppis var så fornøyd med....;o)Beste kjærsten er ute og trener....:o)litt baby ting jeg handla i dag....:o)Super kule meg med super kule h&m solbriller....;p hehe....;o)


Sorry for det altså....men lysta er rett og slett ikke der... hart lixom også nok annet å drive med også...:o) fikk brått litt hetta i går når jeg kom til å tenke på at det bare er 53 dager igjen til termin og jeg har ikke ordnet NOE!!!!!

Så i dag har vi funnet frem det meste av baby klærne og gått igjennom det....Mye som var like fint og fortsatt kan brukes....:o) Så de ligger nå på stue gulvet klare til å bli vaska....hehe.....;o) så har vi fått tak i byssanlull vugge...:o) kjøpt av en på jobben til Magnus...:o) og etter middagen i dag tok jeg meg en luten shopping tur heeeeeelt alene...:o) (sinnsykt deilig å shoppe for seg selv) da kjøpte jeg noen vaske kluter, gass kluter, en liten bamse, smokker, smokk holder, 2 søte sommer bukser, 1 søt sommer kjole, 6 par sokker og helse teppe....:o) det var vel det som var til babyen...:o) til Amelia kjøpte jeg 2 lotto spill og 1 softshell jakke...:o) til meg selv kjøpte jeg bare ett par solbriller....;o) er ikke like morro å handle til seg selv nei...hehe....:o) Stakkars Magnus fikk ingen ting han....:o( kjøpe en ting til han en annen gang da....;o)

I går var vi på toys r us...da tømte Amelia sparebøssa si og kjøpter seg en sklie....:o) skal si det var en jente som var fornøyd ja...:o) men i dag har hun tatt salto ned fra den, så den var ikke like fin i dag....hehe....;o) får lære seg å være litt mer forsiktig da....:o)
Hun kjøpte seg også baby born tvillinger, med vogn...de snakker smmen og sånn...skikkelig søte vettu....:o) de hadde vist kosta 850 kr og nå kosta de 100 kr!!!!!! er ikke noe rart vi måtte kjøpe de da...??? hehe....;o) Amelia har hvertfall blitt veldig glad i tvillingene sine, som hun har døpt til Amalie og Amelia...hihi....:o) søt vettu.....:o)

Ellers har vi bestilt oss sommer ferie da....:o)er jo litt begrensa hva man kan gjøre med en liten baby på slep...så vi bestemte oss for å dra til kristiansand i år også....:o) Amelia kosa seg sååååå ille der i fjor, så det kan jo ikke bli noe annet enn bra i år også...:o)
Vi har leid en leilighet på 80 kvadrat og veldig ny moderne...med veranda og gressplen og hele pakka....:o) vi skal være der 1 uke, også kommer venninna mi Line og mannen hennes og barna ned for å være sammen med oss en lang weekwnd....det blir jo bare sååååååå koselig...jeg gleder meg skikkelig allerede...:o) da blir detnok dyreparken på oss 3 dager også skal magnus og Amelia på kapteinsabeltann showet...(jeg får holde meg hjemme med babyen jeg:o) ) det blir jo en super familie ferie da....:o)
til høsten engang skal vi prøve å få til en tur til luxembourg sammens med Line og dem....:o) det blir jo også veldig kost....:o)

Ja ja...nå fikk jeg hvertfall skrevet fra meg litt da....:o) så skal jeg prøve å være flinkere til å blogge....:o)
skal også få lagt ut noen bilder fra påska etter hvert....:o)

onsdag 8. april 2009

nå tar vi påskeferie....:o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. onsdag, april 08, 2009 0 kommentarer
Nå strax reiser vi en tur på hytta ved norefjell...skal bare slappe av og kose oss.....:o)

Amelia hadde feber og var ikke i form i går, men hun virker bedre i dag...så da krysser vi fingrene for at hun holder seg frisk....:o)

jeg blir altså uten nett noen dager, så da blir det dårlig med blogging.... men jeg ønsker dere alle

EN KJEMPE GOD PÅSKE....:O) KOS DERE MASSE:O)

mandag 6. april 2009

søte kjærsten miiiiiin.....:o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. mandag, april 06, 2009 0 kommentarer


På lørdag var han ute og handla, og da kom han hjem med den søteste påske blomsten til meg.....:o) er det rart jeg elsker han....:o)

Magnus og Amelia var også veldig flinke og baka en kjempe fin gulrot kake....:o) (skulle ønske jeg likte kake jeg også)

Jeg gleder meg skikkelig til Magnus har fri i påska, siste jobbe dag i morgen...:o) da skal vi kose oss masse sammen alle 3....:o) Amelia koser seg jo også såå ille når vi er sammen alle 3...:o) Og nå skal vi ha nesten 1 uke fri....deilig....:o)

Oh my god!!!!!

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. mandag, april 06, 2009 0 kommentarerhe he...:o) har tatt noen nye mage bilder og jeg kan ikke skjønne hvordan det er mulig å ha såååå stor mage...det er jo fortsatt 8 uker igjen... jaja...jeg blir vel en dundre på hundre...hehe...nei da, så ille er det vel ikke...er ganske så mange kilo til jeg kommer dit ja...hihi...

i dag har jeg masse murringer nederst i magen, veldig ubehagelig, men det er absolutt ikke rier, så det er vel ikke noe å få gjort noe med... sliter også med at hender og føtter "sovner" støtt og stadig...men det er vel sikkert normalt det også... prøvde å ringe jordmor i dag for å høre, men hun hadde tatt seg ferie og da ghadd jeg ikke ringe legen... føler meg jo frisk ellers....:o)

håper bare det ikke blir noe værre når vi drart på hytta til onsdag...er ett ganske langt stykke til nærmeste sykehus der ifra...

men det går nok så bra c.....:o)

lørdag 4. april 2009

En liten tur på sykehuset...

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. lørdag, april 04, 2009 0 kommentarer
ja ja...dagen i går startet så bra...jeg og Amelia kosa oss og sov leeeeeenge...helt til 08.30....:o) spiste så en deilig frokost før vi begynte å gjøre rent litt og pynte til påske...:o) Når Magnus kom hjem fra jobb tok vi med oss Amelia og Julie en tur på leke land...:o) 2 ivrige små¨barn ja....:o)
selvom jeg er gravid kan jeg jo ikke bare sitte å se på...det blir litt for kjedelig...så jeg kltra rundt med dem...:o) det gikk jo bra, helt til jeg skulle ta en sklie for å komme meg ned.... den sklia var litt bratt 8og jeg hadde vel kanskje på meg litt glatte klær) også gikk den lixom ikke helt ned til gulvet, så det var ett mellomrom på ca 30-40 cm ned til gulvet...... det endte jo med at jeg flaksa ned den sklia og slo meg skikkelig hardt på rompa og ryggen....uff...det var nok litt av ett syn ja...hehe....;o) Magnus hørte bare no skikkelig bråk, for jeg hadde prøvd å stoppe farta inne i sklia, med armer og bein....uten hell da...hehe.... fikk noen brann sår på armene og sånn...;o)

jeg kom hvertfall på at jeg hadde lest ett sted at hvis man faller må man ringe til sykehuset, så jeg ringte og fortalte den komiske situasjonen...de sa jeg måtte komme inn på sjekk med en gang.... ja ja, da var det bare å pakke sakene å dra og levere Amelia hos mommo og farfar...

På sykehuset var de veldig koselige...:o) måtte sitte med ctg registrering i en halv time og så måtte vi vente en times tid på lege som skulle ta ultralyd... ultralyden og alt så kjempe bra ut og turbo prinsessa var helt i 100....:o) de ville egentlig legge meg inn, for det er vist vanlig prosedyre at når man har falt skal man ligge til observasjon o 24 timer....men vi fikk forhandla oss til å reise hjem og ringe hvis jeg merket noe ubehag...også måtte jeg ta det heeeeeeelt med ro... (for det er lett eller....???? )
hadde ikke prøvene og sånn vært så bra, hadde jeg selvfølgelig blitt der, men når de ikke kunne finne noe galt, bare at ryggen min er heeeeelt ødelagt..hehe...:o) er det bedre å være hjemme....:o)

så det var min lille snarvisitt på sykehuset...håper det ikke blir fler før fødselen...:o)

onsdag 1. april 2009

Jeg har vært dårlig på å blogge i det siste...men her er en liten oppdatering:o)

Lagt inn av Schnuppehøna<3 kl. onsdag, april 01, 2009 1 kommentarer

Sorry for at det har blitt lite blogging i det siste, men jeg har bare rettog slett ikke orka...hehe....:o)

MEN....er det noe spennende som har skjedd i det siste da...??? hmmm...tror egentlig ikke det da... men vi har hvertfall vært på FAME og tatt familie bilder og gravid bilder....:o) i dag har vi vært på visnings time der, og det var jo bare sååååååå mange bra bilder...:o) jeg hadde lyst på ALLE!!!! hehe...men lommeboka sa nok nei til det ja....:o( vi skal hvertfall prøve å få kjøpt ett bilde av meg og magnus på lerret etterhvert da...det ene bilde ble bare så syyykt bra....skikkelig kjærste/forelska bilde...:o) + at vi fikk med stoooore kule magen...hihi...:o) det eneste som var kjipt med det var prisen...det vi hadde lyst på kosta 5300 kr...litt dyrt ja.... så vi får se når det kommer på veggen...hehe...;o)

Ellers har jeg vært hos jordmor i dag... og jeg har gått opp 10 kg!!!! uff....men det er jo ikke i nærheten av hva det var når jeg gikk gravid med Amelia da... så vi får håpe det ikke blir så veeeeeldig mye mer...
men det meste så bra ut, snuppa lå med hode godt trykka ned i bekkenet, det er så langt nede så når jeg sitter og hun beveger på hode så kjenner jeg det dytter borti låra...hehe....ikke bare bare nei...;o) hjertelyden lå på ca 140...veldig bra...:o) men jeg har begynt å få vann i kroppen da...det er litt slitsomt også er det den kjiiipe halsbrannen, men den er det jo vanskelig å få gjort noe med...
urinprøva var ikke helt av det beste da...fikk utslag på proteiner og eggehvite som jeg skjønte...det kunne vist være tegn på svangerskaps forgiftning...men vi satser jo på at det ikke der det, siden jeg ikke har noen særlig andre symptomer....:o)

ellers i det siste har vi bare kosa oss....:o) vi ser veldig frem til påska da...da skal vi bare kose oss sammen alle 3....:o) regner mad atvi drar en tur på hytta...veldig lenge siden vi har vært der så det blir deilig....:o)

Hva skal dere andre i påsken da....??? :o)
 

Schnuppehøna Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal